هرمزگان
امروز سه شنبه  ۲۸ بهمن ۱۴۰۴

پایان عملیات جست‌وجوی کوهنورد مفقودی در ارتفاعات هماگ / پیکر فرد مفقودشده کشف شد

به گفته مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان، عملیات جست‌وجوی کوهنورد مفقودشده در دامنه‌های کوه هماگ و قله تشگر پس از ۱۰ روز تلاش مستمر تیم‌های تخصصی کوهستان به پایان رسید و پیکر فرد جان‌باخته با اجرای عملیات فنی و ایمن به پایین منتقل شد.

مهندس مختار سلحشور، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان، اعلام کرد:
در تاریخ ۱۵ بهمن‌ماه، گزارش مفقود شدن یک کوهنورد در محدوده دامنه‌های کوه هماگ (از بلندترین ارتفاعات استان هرمزگان) و قله تشگر (با ارتفاع ۳۲۶۷ متر، بلندترین قله آن) به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر اعلام شد. پس از دریافت خبر، بلافاصله تیم واکنش سریع و گروه‌های تخصصی کوهستان به محل حادثه اعزام شدند تا عملیات جست‌وجو و امداد آغاز گردد.
سلحشور  گفت: با توجه به شرایط دشوار منطقه، شامل صعب‌العبور بودن مسیرها و تغییرات سریع اقلیمی، عملیات جست‌وجو با چالش‌های فراوان همراه بود. تیم‌های عملیاتی با برنامه‌ریزی دقیق و تلاش‌های بی‌وقفه تیم‌های واکنش سریع، به‌صورت مستمر و در شرایط سخت ۱۰ روز متوالی به جست‌وجوی کوهنورد مفقودشده پرداختند.
وی ادامه داد: در نهایت، پس از تلاش‌های گسترده و فداکارانه تیم‌های عملیاتی، پیکر کوهنورد پیدا شد. عملیات فنی انتقال پیکر از ارتفاعات به‌دقت و با رعایت ایمنی کامل انجام شد و پس از تکمیل مراحل قانونی، جسد برای تحویل به خانواده وی آماده گردید.
مهندس سلحشور با قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه امدادگران و هماهنگی مؤثر میان تیم‌ها، تاکید کرد که جمعیت هلال احمر همواره آماده ارائه خدمات امدادی در تمامی‌شرایط سخت و مناطق کوهستانی است و ایمنی و نجات جان انسان‌ها را اولویت اصلی خود می‌داند و در همین راستا، از همکاری مؤثر تیم‌هایی که در عملیات شرکت داشتند، از جمله کوهنوردان هیئت کوهنوردی، نیروهای مسلح و مدیریت بحران، تقدیر و تشکر کرد و افزود که این موفقیت نتیجه هماهنگی دقیق و تلاش مشترک همه تیم‌ها بوده است.

مشاهده ۲۰
/
۱۴۰۴/۱۱/۲۵- ۱۴:۱۰
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه