هرمزگان
امروز دوشنبه  ۲۴ آذر ۱۴۰۴

برنامه‌های شاخص هفته هلال احمر در هرمزگان تشریح شد

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان، از اجرای ویژه‌برنامه‌های متنوع فرهنگی، امدادی، آموزشی و داوطلبانه همزمان با هفته هلال احمر در سراسر استان خبر داد.

مهندس مختار سلحشور، مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان گفت: هفته هلال احمر از چهارشنبه ۱۸ اردیبهشت تا ۲۵ اردیبهشت برگزار می‌شود و در این ایام، چهار کاروان سلامت به شهرستان‌های قشم، میناب، رودان و بندرعباس اعزام خواهند شد تا خدمات درمانی و بهداشتی رایگان به مردم ارائه کنند.


سلحشور افزود: طرح نیابت برای حمایت از بیماران و خانواده‌های نیازمند اجرا می‌شود و داوطلبان نیز با اهدای خون در کمک به بیماران مشارکت می‌کنند.


وی ادامه داد: پروژه‌های داوطلبانه با عنوان "خدمت بی‌منت" در سطح استان اجرایی خواهد شد و همچنین اقلام بهداشتی و تجهیزات توانبخشی میان نیازمندان توزیع می‌شود.


مدیرعامل جمعیت هلال احمر هرمزگان با اشاره به فراخوان عمومی عضویت تصریح کرد: ایستگاه‌های سلامت نیز در نقاط مختلف برپا می‌شود تا خدمات آموزشی و غربالگری سلامت به مردم ارائه شود.


وی با اشاره به برنامه‌های آموزشی این هفته اضافه کرد: طرح آموزشی ماهر نیز در مدارس سطح استان اجرا می‌شود تا دانش‌آموزان با مهارت‌های امدادی و کمک‌های اولیه آشنا شوند.


این مسئول همچنین از صعود گروهی امدادگران به قله‌های مرتفع استان به مناسبت هفته هلال احمر خبر داد و گفت: این صعود با هدف ترویج فرهنگ سلامت، آمادگی جسمانی و همبستگی میان امدادگران برگزار می‌شود.


سلحشور همچنین از اجرای سایر برنامه‌های فرهنگی و امدادی در هفته هلال احمر خبر داد و گفت: برنامه‌های اعلام‌شده، شاخص‌ترین اقدامات ما در این ایام است، اما علاوه بر آن، فعالیت‌های متنوعی در حوزه‌های مختلف فرهنگی، امدادی و آموزشی در سراسر استان به اجرا درمی‌آید.‍

مشاهده ۱۰
/
۱۴۰۴/۰۲/۱۷- ۱۱:۴۳
/
1
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است
لینک کوتاه