هرمزگان
امروز جمعه  ۶ تير ۱۴۰۴

ارائه آموزش های همگانی خانه هلال به ۱۰۰۰فراگیر در خانه های هلال استان هرمزگان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر هرمزگان از ارائه آموزش های همگانی کمک های اولیه و آمادگی در برابر مخاطرات به یک هزار فراگیر در ۱۳ شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان هرمزگان؛ مهندس مختار سلحشور اظهار کرد: آموزش همگانی کمک های اولیه و آمادگی در برابر مخاطرات در خانه‌های هلال با هدف ایجاد تاب آوری مردم محلات در برابر آسیب های محیطی و حوادث و سوانح ارائه می‌شود.

وی تصریح کرد: این دوره‌ها مبتنی بر نیاز محلی است که در آن گروه‌های مختلف بر اساس چهار رده سنی کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان و نیازشان در زمینه کمک های اولیه و آمادگی در برابر مخاطرات، در خانه هلال استان هرمزگان با رعایت پروتکل های بهداشتی آموزش می‌بینند.

وی از ارائه سرفصل های آموزشی به یک هزار فراگیر خبر داد و عنوان کرد: این دوره‌های آموزشی تا پایان مهر ماه ادامه خواهد داشت.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان هرمزگان با اشاره به فعالیت ۱۳۰ خانه هلال در سراسر استان خاطر نشان کرد:با توجه به برنامه ریزی‌های صورت گرفته،دوره‌ها آموزش همگانی در خانه‌های هلال استان در حال برگزاری است.

تصاویر

مشاهده ۸۴
/
۱۳۹۹/۰۷/۲۷- ۰۹:۱۴
/
0
متن دیدگاه
نظرات کاربران
تاکنون نظری ثبت نشده است